De Koi-Stal is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het aanleggen van diverse soorten (zwem of natuur) vijvers. In de regio staan we bekend als dé specialist in het vijverfolie op maat lassen in zowel kleine als grote (koi) vijvers. In onze winkel kunt u terecht voor een breed scala aan vijver producten, zoals: de beste kwaliteit vijverfolie, geavanceerde filtersystemen en pompen, hoogwaardig kwalitatief voer (bekijk ons aanbod Hikari, vindt u écht nergens goedkoper) en diverse vijver accessoires.

Daarnaast vindt u bij ons een groot aanbod van onze eigenhandig en handmatig geïmporteerde koi. Voor onze klanten reizen wij de hele wereld rond, bezoeken wij jaarlijks Japan om daar de allermooiste en prijswinnende koi voor u te selecteren. Voor scherpe prijzen, de beste service en altijd de volle aandacht voor de hobby die wij samen met u delen kunt u bij ons terecht. Ook voor vijver onderhoud, advies, microscopisch onderzoek en wondbehandeling bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij regelmatig op diverse beurzen te vinden waar wij al diverse prijzen gewonnen hebben.

Want wij zijn niet “gewoon de beste” bij ons vindt u écht alles voor uw vijver. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen in onze fysieke winkel voor natuurlijk onderdelen en accessoires maar vooral om onze prachtige koi te bekijken.

Vijverfolie aanleggen
over-ons-de-koi-stal-echt-alles-voor-je-vijver-0
merken-de-koi-stal-echt-alles-voor-je-vijver-12

De Koi-Stal | Écht alles voor je vijver.

Adres

 

Zutphen-Emmerikseweg 103A
7223 DB Baak

 
Telefoonnummer: 0575 44 26 44
Telefonische bereikbaarheid:  


di t/m vrij 12:00 – 18:00

zaterdag    10:00 – 17:00
zondag       12:00 – 16:00

Internet
www.dekoistal.nl
E-mail
info@dekoistal.nl
BTW
1636.06.067.B01
KvK te Arnhem
09153176
ING BANK rekeningnummer
IBAN / SEPA nummer
BIC nummer
 
over-ons-de-koi-stal-echt-alles-voor-je-vijver