Colombo

merken-de-koi-stal-echt-alles-voor-je-vijver-0

Colombo is reeds 30 jaar de professional in vis verzorgings- producten en waterbehandeling. Alle producten zijn ontwikkeld door een dierenarts en vissen- specialisten. De specialisten van Colombo werken dagelijks aan het optimaliseren van onze producten. Continue onderzoek en 30 jaar ervaring staan garant voor de beste verzorging en watercondities van uw dierbare vissen!

Bactoplus

bactoplus

Voor een gezonde vijver is een gezond bacterieleven van groot belang. Bactoplus is de specialist in bacteriën en word continue als beste getest. Bactoplus bevat meer nuttige bacteriën dan elk ander bacteriemerk.

Takazumi

merken-de-koi-stal-echt-alles-voor-je-vijver-10

Takazumi Professional Koivoer is een koivoer van uitzonderlijke kwaliteit. Takazumi scoort vooral goed op de groei- en kleur ontwikkeling van koi. In veel gevallen beter dan de grote wereldmerken. Takazumi probeert met behulp van het testen van het koi voer door consumentenpanels en vakhandelaren de kwaliteit altijd op peil te houden en verder te ontwikkelen. Vandaag de dag staat Takazumi Professional Koivoer stevig tussen de grote A-merken met kwaliteitsproducten tegen sterk concurrerende consumenten prijzen.

Voor elke vijver- en koi het best passende merk.

Anarex Bio Logish4

merken-de-koi-stal-echt-alles-voor-je-vijver-4
Anarex Bio is hét merk als het gaat om koi- en waterzorg. Door de jaren heen zijn zij uitgegroeid tot een van de meest bekende en betrouwbare merken. Anarex Bio maakt enkel gebruik van 100% biologische ingrediënten. Voordat de producten op de markt verschijnen, wordt elk product individueel getest totdat het optimaal zijn werk doet.

PIP

merken-de-koi-stal-echt-alles-voor-je-vijver-5

PIP staat voor Probiotica In Progress. De PIP producten zijn een nieuwe generatie onderhouds- producten, waarbij goede bacteriën worden gebruikt om het risico op aanwezigheid van slechte micro-organismen te verlagen.

Nishikigoi O Premium

merken-de-koi-stal-echt-alles-voor-je-vijver-6

Nishikigoi KOI PREMIUM is hét professionele topvoeder voor koi. Voor dit voer zijn ingrediënten geselecteerd die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo wordt het voer zeer aantrekkelijk voor uw vis, is de verteerbaarheid optimaal en wordt een constante kwaliteit gewaarborgd. De uitgebalanceerde eiwit/vet verhouding zorgt voor maximale groei van uw koi, terwijl de mooie slanke vorm behouden blijft.

Voor elke vijver- en koi het best passende merk.

SuperFish

merken-de-koi-stal-echt-alles-voor-je-vijver-7

Superfish levert een complete reeks toebehoren voor een succesvolle vissenhobby! Met Superfish wordt vijver houden eenvoudig en betaalbaar, we leveren complete vijver filters, energiezuinige pompen, UV algen bestrijding, vijver beluchting, visvoeding en handige vijver en Koi-toebehoren.

House of Kata

House of Kata koi voer is van Hollandse bodem en heeft een gevarieerd en breed assortiment aan koivoer producten. Alle producten van House of Kata worden zorgvuldig geproduceerd onder het speciale GMP label (Good Manufacturing Practice). Deze productiemethode staat garant voor een hoge productkwaliteit en die kwaliteit wordt uiteraard door uw koi gewaardeerd.

AquaKing

merken-de-koi-stal-echt-alles-voor-je-vijver-9

AquaKing is een betrouwbaar en professioneel merk. Zij bieden zeer degelijke producten voor de aanleg en het onderhoud van vijvers, tegen een een zeer scherpe prijs. Het assortiment van AquaKing bestaat onder andere uit beluchting, pompen, SK skimmers, UVC en verlichting. Heeft u graag een gezonde vijver vol gezonde koi? Dan is AquaKing wellicht dé oplossing voor u en uw vijver!

Voor elke vijver- en koi het best passende merk.

SIBO

SIBO logo
SIBO is sinds de oprichting in 1993 uitgegroeid tot een gespecialiseerde onderneming in vijver producten, kunststof leidingen, beregening- en zwembadtoebehoren. Het complete assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 5.000 producten die uit voorraad leverbaar zijn, waaronder gerenommeerde merken als Effast, Wavin, DAB, Hunter, Microbe-Lift, Kusuri, Sugar Valley en Blue Eco. Maar ook eigen innovaties onder de merknaam AquaForte, zoals de voorfilter UltraSieve en de beadfilter Ultrabead.

Hikari

merken-de-koi-stal-echt-alles-voor-je-vijver-11

Hikari visvoer wordt ontwikkeld en geproduceerd in Japan, de bakermat van de viskweek. Dit gebeurt op basis van meer dan 130 jaar ervaring in viskweek en verzorging. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg voor Hikari.In combinatie met de zeer strikte kwaliteitscontroles en speciale productie processen leidt dit tot het beste visvoer ter wereld. Door het voer in de eigen fabrieken in Japan onder strenge hygiëne maatregelen direct te verpakken biedt Hikari 100% kwaliteits- garantie: elke zak is weer van de hoogste kwaliteit. De gezondheid, schoonheid en pracht van uw vissen hangt sterk samen met de kwaliteit van het visvoer dat u geeft. Wilt u het beste voor uw vissen, voer ze dan met Hikari!

De Koi-Stal Huismerk

merken-de-koi-stal-echt-alles-voor-je-vijver-12

Vijvercentrum De Koi-Stal heeft een eigen huismerk voer van goede kwaliteit. Dit is een koivoer van kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Voor elke vijver- en koi het best passende merk.